Vis, Paprika en rijst. Voor mij is het een succesformule voor lekker eten. Voedzaam, licht verteerbaar, weinig calorieën, eenvoudig te bereiden en erg lekker.
Bijbehorende Keuken Producten
Bij dit gerecht heb je niet veel keukengerei nodig. Een goede koekenpan, een scherpe koksmes met snijplank, of snijapparaat voor de paprika’s, een roerlepel en een mooie kom voor het gerecht in te serveren.
Vis met Paprika - 325 calorieën
Bereiding
Kooktijd
Totaal
Auteur: Het 5:2 Vastendieet
Recept: Diner
Ingrediënten
- 400 g koolvis filet
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui
- 1 gele paprika
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- 1 blikje tomatenblokjes
- zwarte verse peper
- zout
- 2 theelepels kerrie
- 1 eetlepel mosterd
- verse peterselie
Bereiding
- Fruit het uitje in de olijfolie.
- Doe hier de bevroren vis bij en bak op een hoog vuur mee ( 1 minuut).
- Daarna de in reepjes gesneden paprika meebakken.
- Dan het blikje tomatenblokjes toevoegen.
- De mosterd en de kruiden toevoegen en omscheppen.
- Op smaak brengen met peper en zout.
- Laat het geheel ongeveer 15 minuutjes zachtjes door pruttelen.
- Bestrooi met verse peterselie.
Notes
Het recept is voor 4 personen, 30 min bereiding ( 325 Kcal pp).
Deze vis met paprika is lekker met rijst (100g gekookt= 120 kCal).
Deze vis met paprika is lekker met rijst (100g gekookt= 120 kCal).
Voedingswaarde
Calorieën: 325
Bijbehorende (keuken) Producten:
Koekenpan – De Buyer Koekenpan Ø 28 cm
Koksmes – Diamant Sabatier 15 cm
Snijplank – Joseph Snijplankenset Set